WERKGEVERS

WERKGEVERS

Iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Maar altijd geldt: uw nieuwe kracht moet van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Medewerkers die niet alleen qua competentie, opleiding en werkervaring aansluiten, maar ook binnen uw bedrijfscultuur en team passen. Dat zijn de mensen die OpWerk Intermediair voor u heeft/vindt. Of het nu gaat om tijdelijk of vast personeel, MBO, HBO of WO niveau of voor uitvoerend werk. Er is altijd een OpWerker die bij u als werkgever past!

Komt er een vacature beschikbaar bij u, dan biedt OpWerk Intermediair u haar dienstverlening aan om inzichtelijk te krijgen op welke werknemer u nu echt zit te wachten. Een vacature is namelijk meer dan een verzameling woorden. Ons doel is om kandidaten voor te stellen wiens talent en persoonlijke ontwikkelingsdoelen passen bij uw organisatiedoelen. Wij hebben een transparante werkwijze en tariefstelling.

Onze werkwijze is erop gericht om persoonlijke kracht te ontdekken. We helpen kandidaten scherp te stellen op hun sterke kanten en hoe ze deze in een baan kunnen verzilveren. Van daaruit gaan we op zoek naar een passende werkomgeving. De filosofie is helder: wanneer mensen doen waar ze gelukkig van worden, presteren ze beter en zijn ze gemotiveerder. Dat is wat OpWerk Intermediair bedoelt met een toegevoegde waarde voor u als werkgever.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *